“Geef jezelf het cadeau kennis te maken met jouw onbewuste door diepgaande HYPNOSE sessies!

Hypnose wil niks anders zeggen dan dat je in een veel diepere ontspanning terecht komt. Door die ontspanning, vertragen je hersenen en daarmee ook je drukke gedachtes. Hierdoor wordt je ontvankelijker, meer open en is dát het fundament waarop veranderingen mogelijk zijn. Je bent en blijft gewoon in staat te communiceren en ik stel je ook vragen tijdens een hypnosesessie

Wat kun je ervaren door hypnose?

Wat kun je ervaren door hypnose?

Hypnose kan ervoor zorgen dat je vanuit een diepe ontspanning in een diepere (onbewuste) laag van jezelf terecht komt, waardoor je meer kunt voelen. Je kunt ervaren welke gevoelens er spelen en die ook daadwerkelijk voelen loslaten en transformeren. Je hoeft niet bang te zijn dat je het niet aankunt, ik begeleid je erbij en zorg ervoor dat de hypnose altijd als fijn wordt ervaren.

Je kunt diepe gevoelens ervaren van geluk, liefde, ontspanning, genegenheid, verbinding, zelfvertrouwen, veiligheid. Je kunt het gevoel ervaren van een diepe liefde voor jezelf, voor je lijf, een complete verbondenheid met alles.

De mogelijkheden zijn eigenlijk eindeloos en we zijn als mens daarin nog steeds aan het ontdekken. Je kunt naar vorige levens gaan, je kunt een heling ervaring in familie systeem, je kunt als het ware beelden krijgen van toekomstige situaties, je kunt nieuwe ideeën oppikken, alles helderder waarnemen.

“Hypnose begeleidt je in een heel diepe staat van ontspanning. Precies dáár waar veranderingen mogelijk zijn.”

Vraag hier een sessie aan