Over Nicole

Waar zijn we als mens toe in staat? Hoe kunnen we onszelf sterker voelen en energieker? Wat zorgt ervoor dat je je goed voelt? En hoe pas je dat toe? Mijn leven lang al geloof ik in de oneindige capaciteiten en mogelijkheden van de mens en dat er altijd meer te ontdekken en ervaren is.

Praktijk sinds 2015

Mijn interesse in de mens leidden naar de studies: Fysiotherapie (2009), Embryonal Integrated Therapy ( 2015), NLP (2017), Ayurveda basis (2020), Quantum Hypnose (2021) en Ericksoniaanse Hypnose 2023.

Aanvullend daarop volgde ik diverse meditatie- en ademhaling trainingen, waaronder de ademhaling training van Rashree Patell en de KI-technieken (een methode om te ontspannen en meer energie te krijgen naar het gelijknamige boek van Hans Peter Roel.)

Deze mix van opleidingen in combinatie met mijn continu groeiend waarnemend vermogen pas ik intuïtief toe in alle behandelingen en online trainingen.

Hobby's

Een grote hobby van mij is lezen en constant blijven leren. Ben dol op boeken over persoonlijke ontwikkeling & spiritualiteit; zoals de boeken van Dolores Cannon, Joe Dispenza, Carl G. Jung, Marja de Vries of Lynne McTaggert. Mijn interesse ligt dan ook in onderwerpen als de Quantum Fysica, de Natuurwetten en je Bewustzijn verruimen.

Naast lezen vind ik het heel lekker om te sporten. Ik beoefen bijna dagelijks sporten als: yoga, fitness en/of tennis.

Om mezelf mentaal en emotioneel te trainen, schrijf ik vrijwel elke ochtend in mijn notitieboek, ik schrijf over mijn futurse self, ik schrijf affirmaties en maak vision boards. Hier geniet ik van, het voelt echt als een moment voor mezelf.

Verder ga ik graag naar live bands, naar lezingen, voorstellingen en houd ik erg van uit eten en naar de film.

 

“Laten we gebruik maken van onze oneindige krachten en vermogens en zo de natuurwetten voor ons laten werken!”

Mijn missie is om mensen alle krachten en vermogens te laten ervaren die we al ín ons hebben. Het bewust worden én gebruik maken van van de oneindige potentie die in ieder van ons zit.